Јавен Повик 1

  • -

Јавен Повик 1

Category : Uncategorized

Во рамките на проектот Expanding of woodworking production line ГУГО ОХРИД ДОО има потреба од набавка на машина за кантирање.

За подетални информации посетете го следниов линк: 

Покана за поднесување понуда – Машина за кантирање