Гравирање на CNC

Комплексно тродимензионално гравирање, дупчење или обично сечење на пластика, дрво, МДФ, месинг, алуминиум, бакар и многу други материјали, изработка на прототипи или сериски производи… Безмалку се е можно со искусен тим, модерна опрема и софистициран софтвер.