За нас

Нашата мисија е да ја поддржиме промоцијата и развојот на Вашиот бизнис. Модерната технологија, високата професионалност и стручност на нашиот тим се вистинска гаранција за задоволување и надминување на вашите очекувања.

Технологии

download (1)

Selco Akron 435 (кантирање)

download (2)

Flexmatic (CNC)

download

Selco EB75 (кроење)

download (3)

Mimaki CJV 30-160 (печатење)

 

download (4)

GCC Laser Pro X 380  (сечење и гравирање)