Основни дејности

Светлечки реклами

Производство на различи видови реклами за внатрешна и надворешна употреба со можност за изработка од различни материјли

ЛЕД Системи

Издработка на ЛЕД Системи за бензински пумпи, аптеки, секакви видови на осветлувања, сообраќајни знаци, семафори и слично.

Материјали за мебел

Голем избор на материјали за изработка на секаков вид на мебел.

НОВОСТИ