Јавен Повик 7

  • -

Јавен Повик 7

Category : Uncategorized

Во рамките на проектот Expanding of woodworking production line ГУГО ОХРИД ДОО има потреба од  набавка на Отпрашувач/аспиратор за воздух.

За подетални информации посетете го следниов линк:

Јавен повик за Аспиратор за воздух